rakan blogging

STATUS UPDATED!
There is no winning or losing in relationships, it's about being on the same team, even when arguments turn you against each other.

Qisya Layan Main Depan Rumah

15/2/2014

Assalammualaikum..

Xda polah pa2 aritok, neman Qisya main di luar rumah macam biasa, setiap petang nya mesti keluar walaupun setakat keluar depan rumah, jangan x merasa environment di luar rumah sayang hoo.. Qisya pa gik, suk ati nya keluar rumah..Excited abis.. Now, jom Layan gambar Qisya keluar bermain.. Qisya


Sambut birthday/pencen nek qisya

13.2.2015

Assalammualaikum

Aritok nyambut birthday nek qisya(atok qisya)..
sempena hari persaraannya sebagai penjawat awam..
dan sempena birthday nya ke 60 tahun..
Semua ya d beli last minute except cake dah d tempah awal..
sebab cake ya cake aiskrim..nenek qisya bkn suka mkn kek biasa
nya pndei mkn aiskrim..so decide beli kek aiskrim...hopefully nya suka
Semua cover2, kek smpei rumah laju2 masok d freezer tkt d tangga oleh nya..
Ptg ya dlm kol 6 ptg..sambutan birthday bmula..
first2 kejut nya..tp mcm biasa..nenek nya molah muka cool..hehe..

Qisya apa gik..suk ati nya nangga cake..nya gik malu2 , btapok celah neneknya
Lamak2 bok qisya x malu2..suk ati nya dgn birthday party tok..
tp mama rasa msti nya mikey tok birthday party utk nya..sbb qisya suk nangga cake..
msti nya alu tetak excited..hehe..
sabar sayang..bulan 11 kita sambut birthday nya okay..insyaallah..

Biarlah Gambar Berbicara Part 2

7/2/2014

Assalammualaikum

Sekali lagik biar lah gambar berbicara, sebagai tanda kenangan yang x mungkin lupus dlm ingatan..qisya yang mulus yang membawa seribu makna dalam diri seorang mama tok..ahaha..anak mama yang mamanya tok sayang gilak2..sampei x pat tido without nya..





Jalan2 Di Summer Mall

3/2/2014

Assalammualaikum..

       Jalan2 di Summer Mall aritok, rasanya lamak x raon sitok, yala..orang laki dlm rumah tok semua x maok raon di Summer Mall tok, maybe sebab xda gilak pilihan utk barangan lelaki kali..ahaha..mostly, ctok banyak barangan utk ompuan2 n kanak2..Nak dijadikan cerita, aritok bok berjaya paksa lelaki2 di rumah ajak keluar g Summer Mall tok..hohoho.. Sepanjang di sia, just raon2 jak, beli baju Qisya.. nak bebeli baju dikpun.. Sayang dengan duit.. haiyaaa... ahahaha..

       Time before nak balit ke parking kereta, ada nemu permainan pakei Qisya gik, nak patong dapat di tunggang mbak jalan2 ya.. kelak ngeso gambar, gney upa nya..susah nak xplain..ahahaha..lagipun xtauk namanya..ahahaha..x terfikir nak tauk namanya apa.. So tek bebalit dengan mainan ya tek, alu mbak Qisya main nya, kedong da alang2 (bukan selalu nya main ya).. first2 mamanya tok ngan nya nunggang patong ya..tapi disebabkan rami ilak org..So mamanya tok "supan" kata dirik..ahaha..So, last2 suroh abahnya, abahnya steady jak..x gago ngan orang..yea itu abahnya.. ahaha.. sempat mamanya snap2 kenangan nya duak bersama.. (chewahh.. bukan senang ambik gambar "retis" duak2 tok u... )