rakan blogging

STATUS UPDATED!
There is no winning or losing in relationships, it's about being on the same team, even when arguments turn you against each other.

Check Up Baby

28/09/12


















Hiiii..Assalamualaikum
Lama tak post..kikiki..
Sebab tak post..
kita masa ni tersangatlah busy 
dgn segala assignment, kerja kursus
Selebihnya busy spent time with husband 
and family sndiri and in law..
So bila dah busy..tersangatlah tak rajin nak menaip...

Ohhh yaaaa..lupa..
salah satu sebab utama malas dan tak rajin nak menaip...
Kita pregnant...yeahhh 
so mood pregnant ni
Tersangatlah kacau bilau..
Kejap mood ok..kejap tak..
Part makan?
Kita tersangatlah payah nak makan..
Sikit2 nak termuntah..tiap kali makan muntah..
Air nak air soya ja..tak dpt langsung nak minum air lain..
Make up?
Kita makin malas nak make up..
Masa bujang dulu tersangatlah rajin bermake up bila nk keluar g kelas ke..dating ke..
Dah pregnant ni..
Bila nak keluar?
nak celit moisturizer pun malas..apatah lagi nak sapu foundation bagai
Sangat2 contra dari prngai bfore pregnant..

Pembawakan kot..
bersabarlah wahai bakal mama..hihi

And hari ni..kita ada check up kandungan
Due kita awal bulan 1..
Tak sabar nak tunggu dia keluar..
Sekarang dah bulan 9..
Tak lama lagi tu..
Tapi masa check up arini..
Nurse inform kita..
yang kdudukan baby kita dlm kandungan songsang
Tapi dia kata normal..
nanti2 baby kan pusing pada kedudukan asal lagi

So dia kata kalo next temu janji 
kalo still songsang lagi..kena refer doctor pakar..bahaya dia kata..

So buat anakku..
Jangan buat mama risau ya..
Jgn lama2 bermain..pusing balik pd kdudukan asal ya..hihi..

p/s : tiap kali pergi temu janji..hati mesti dup dap excited..yala..dgr jantong dia dah buat hati bbunga gembira..Alhamdulillah