rakan blogging

STATUS UPDATED!
There is no winning or losing in relationships, it's about being on the same team, even when arguments turn you against each other.

Lukisan dari Sang Suami























After akad nikah bulan lepas
Baru hari ni tergerak hati nak post..
Al maklum..before ni kita busy dengan persiapan sanding..

Oh ya..
Post hari ni mengenai lukisan sang si suami
Buat si isteri tercinta..chewahh..haha
Sweetnya..
En.suami mmg suka melukis..kalau kita merajuk..dia pujuk dgn lukisan dia..
Blh cair..haha..
Sbb jenis dia bkn reti pujok dgn kata2..
Nk romantis ala2 bg bunga ke coklat ke..
Jgn d harap..haha..mmg tak kan..haha

Masa dia lukis ni..dia kata dia busy 
Tapi tup tup..
Dia inbox..kasi lukisan ni..
Aip..ada lak masa dia melukis..
dah la masa tu sehari before nak sanding..

Cantik memang cantik..
Sweet tersangat la sweet..
Sebab?bkn senang nak tgk dia romantik gini

Tapi 1 ja nk complain buat En.suami
Lukisan tu....
Yg wife tu tak bertudung (kita da btudong spnuhnya tau masa awk lafaz akad nikah ritu..haha)
Dah tu baju kahwin dia sexy..(weyy baju sanding kita litup sopan tau)
Hahaha..

Yolaaaa..

Paham..lukisan ja tu..haha..saja ja nk file kan complain..muhahaha